fbpx

info@elitloppet.se
08-635 90 00

24-26 maj 2024

Nedräkning till elitloppet 24

RESTAURANGER

På Solvallas restauranger kan du njuta av ett brett utbud av mat i spännande miljö. Ta med dina vänner till trav-Sveriges häftigaste helg!

I restaurangerna serverar vi drygt 10.000 sittande gäster över helgen med allt från korv med bröd, bufféer och grilltallrikar till trerätters- och avsmakningsmenyer.

För publiken utomhus finns ett varierat och spännande utbud i de olika serveringsområdena.

Restaurangerna öppnar kl.11.00 fredag, lördag och söndag.
Kiosker och caféer öppnar kl.09.45 fredag, lördag och söndag.

publikplats_520x292.jpg

SERVERING PÅ PUBLIKPLATS

Elitloppet har världens bästa publik och för dig som vill uppleva folkfesten utomhus finns det många ställen på publikplats att handla mat och dryck på.

Image

KONGRESSEN

Restaurang Kongressen är byggd i etage och ligger i slutet av upploppet med vy över hela travbanan. I Kongressen serveras under Elitloppshelgen allt från en tvårätters lunch på fredagen till trerätters under lördagen och söndagen. Här finns också möjlighet till en exklusiv avsmakningsmeny med tillhörande dryckespaket.

valla-krogelit_520x292.jpg

VALLA KROG

Restaurang Valla Krog är byggd i etage ovanför legendariska E-läktaren längs upploppet. Med fantastisk utsikt över travbanan serveras under helgen en tvårätters meny och välkomstdrink. 
SLUTSÅLT

bistroelit_520x292.jpg

BISTRON

Bistron erbjuder en magnifik utsikt över travbanan. Restaurangen är byggd i etage och ligger på plan 2 i Kongresshuset som är placerat i slutet av upploppet.  Här serveras det dagens lunch under fredagen och buffé inkl. kaffe under lördagen och söndagen.

etonnanttaltet_520x2921.jpg

Etonnant-tältet

Uteservering under tak nära banan i målkurvan. Här sitter du vid händelsernas upplösning och kan riktigt känna hur hästarna dundrar förbi ackompanjerat med vrålet av tusentals besökare. Här serveras en buffé inkl. kaffe.
SLUTSÅLT

mallaktaren_520x292.jpg

MÅLLÄKTAREN

Här har du fantastisk vy över målgången och hela travbanan. Restaurang Målläktaren är byggd i etage och belägen i A-huset, i höjd med mållinjen. Här serveras en tvårätters meny och välkomstdrink.

malcafeet_520x2923.jpg

MÅLCAFÉET + LÄKTARE

I A-huset beläget i höjd med mållinjen har du reserverade läktarplatser inomhus med perfekt vy över målgången och hela travbanan. I cafédelen bakom läktaren (som inte har utsikt mot banan) serveras en tvårätters meny och välkomstdrink.

forsta-parkettelit_520x292.jpg

FÖRSTA PARKETT

Plats på uteservering utan tak längs med upploppet. Närmare än så här kommer du inte! Hör dundret av hovarna och känn hästarnas man fladdra förbi. Här serverar vi en grilltallrik med tillbehör.
SLUTSÅLT

1-parkett-mallinjen_520x292.jpg

FÖRSTA PARKETT MÅLLINJEN

Plats på uteservering utan tak längs med upploppet vid mållinjen. Närmare än så här kommer du inte! Hör dundret av hovarna och känn hästarnas man fladdra förbi. Här serverar vi en grilltallrik med tillbehör.
SLUTSÅLT

festvaningenelit_520x292.jpg

FESTVÅNING OCH LOGER

Festvåningen är belägen högst upp i Kongresshuset med fantastisk panoramavy över arenan. I Festvåningen serveras det en trerätters logemeny.
Här kan du boka separat loge för dig och ditt sällskap, minimum 15 personer

Vid intresse, kontakta oss på restauranger@solvalla.se

Image

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp.
På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.