Mat & Dryck


På Solvallas restauranger kan du njuta av ett brett utbud av mat i spännande miljö. Ta med dina vänner till trav-Sveriges häftigaste helg!

I restaurangerna serverar vi drygt 10.000 sittande gäster över helgen med allt från korv med bröd, bufféer och grilltallrikar till trerätters- och avsmakningsmenyer.

Ett urval av restaurangbiljetter släpptes 4 december 2023 med start kl. 09.00. Det avser helgbiljetter med de bästa platserna på respektive restaurang till rabatterat pris. Försäljningen pågår till 31 december eller så länge lagret räcker. Samtliga restaurangbiljetter, vilket inkluderar endagsbiljetter samt fler restauranger, finns tillgängliga från 26 februari 2024.


HOHNECK-TÄLTET

Uteservering under tak nära banan i målkurvan. Här sitter du vid händelsernas upplösning och kan riktigt känna hur hästarna dundrar förbi ackompanjerat med vrålet av tusentals besökare. Här serveras en grillbuffé inkl. kaffe.


MÅLLÄKTAREN

Här har du fantastisk vy över målgången och hela travbanan. Restaurang Målläktaren är byggd i etage och belägen i A-huset, i höjd med mållinjen. Här serveras en tvårätters delitallrik och välkomstdrink.


BISTRON

Bistron erbjuder en magnifik utsikt över travbanan. Restaurangen är byggd i etage och ligger på plan 2 i Kongresshuset som är placerat i slutet av upploppet. Här serveras det buffé inkl. kaffe under lördagen och söndagen.

HELGPAKET SLUTSÅLDA. FLER BILJETTER SLÄPPS 26 FEBRUARI 2024


VALLA KROG

Restaurang Valla Krog är byggd i etage ovanför legendariska E-läktaren längs upploppet. Med fantastisk utsikt över travbanan serveras under helgen en tvårätters meny och välkomstdrink.

HELGPAKET SLUTSÅLDA. FLER BILJETTER SLÄPPS 26 FEBRUARI 2024


FÖRSTA PARKETT

Plats på uteservering utan tak längs med upploppet. Närmare än så här kommer du inte! Hör dundret av hovarna och känn hästarnas man fladdra förbi. Här serverar vi en grilltallrik med tillbehör.

HELGPAKET SLUTSÅLDA. FLER BILJETTER SLÄPPS 26 FEBRUARI 2024


FÖRSTA PARKETT MÅLLINJEN

Uteservering utan tak i slutet av upploppet precis innan mållinjen. Här sitter du vid bankanten på platsen där loppen avgörs och serveras en grilltallrik med tillbehör.

HELGPAKET SLUTSÅLDA. FLER BILJETTER SLÄPPS 26 FEBRUARI 2024

Med reservation för eventuella ändringar.