Mat & Dryck


På Solvallas restauranger kan du njuta av ett brett utbud av mat i spännande miljö. Ta med dina vänner till trav-Sveriges häftigaste helg!

I restaurangerna serverar vi drygt 10.000 sittande gäster över helgen med allt från korv med bröd, bufféer och grilltallrikar till trerätters- och avsmakningsmenyer.

För gruppbokingar kontakta eller 08 635 91 00


SERVERING PÅ PUBLIKPLATS

Elitloppet har världens bästa publik och för dig som vill uppleva folkfesten utomhus finns det många ställen på publikplats att handla mat och dryck på. Till dessa behövs inte förköp.


KONGRESSEN

Restaurang Kongressen är byggd i etage och ligger i slutet av upploppet med vy över hela travbanan. I Kongressen serveras en trerättersmeny under lördagen och söndagen. Här finns också möjlighet till en exklusiv avsmakningsmeny med tillhörande dryckespaket.


VALLA KROG

Restaurang Valla Krog är byggd i etage ovanför legendariska E-läktaren längs upploppet. Med fantastisk utsikt över travbanan serveras under helgen en tvårätters meny och välkomstdrink.


BISTRON

Bistron erbjuder en magnifik utsikt över travbanan. Restaurangen är byggd i etage och ligger på plan 2 i Kongresshuset som är placerat i slutet av upploppet. Här serveras det lunch under fredagen och buffé inkl. kaffe under lördagen och söndagen.


HOHNECK-TÄLTET

Uteservering under tak nära banan i målkurvan. Här sitter du vid händelsernas upplösning och kan riktigt känna hur hästarna dundrar förbi ackompanjerat med vrålet av tusentals besökare. Här serveras en grillbuffé inkl. kaffe. En spelexpert ger sina tips innan tävlingarna


MÅLLÄKTAREN

Här har du fantastisk vy över målgången och hela travbanan. Restaurang Målläktaren är byggd i etage och belägen i A-huset, i höjd med mållinjen. Här serveras en tvårätters delitallrik och välkomstdrink.


FÖRSTA PARKETT

Plats på uteservering utan tak längs med upploppet. Närmare än så här kommer du inte! Hör dundret av hovarna och känn hästarnas man fladdra förbi. Här serverar vi en grilltallrik med tillbehör.


FÖRSTA PARKETT MÅLLINJEN

Uteservering utan tak i slutet av upploppet precis innan mållinjen. Här sitter du vid bankanten på platsen där loppen avgörs och serveras en grilltallrik med tillbehör.


FESTVÅNING OCH LOGER

Festvåningen är belägen högst upp i Kongresshuset med fantastisk panoramavy över arenan. I Festvåningen serveras en trerätters meny och ett glas champagne vid ankomst.

Här kan du boka separat loge för dig och ditt sällskap, minimum 15 personer.
Vid intresse, kontakta oss på 
På Elitloppssöndagen är Festvåningen fullbokad

Med reservation för eventuella ändringar.