Biljettinformation


ELITLOPPET 24-26 MAJ

Vi hoppas få se dig på Elitloppet sista helgen i maj. Här är information som är bra att känna till innan du köper dina biljetter.


När du köpt biljetten

Ladda ned din biljett och ha den lättillgänglig när du kommer till Arenan. Entré kan endast ske mot uppvisande av giltig biljett.

Observera att vi inte återköper biljetter men det är tillåtet att överlåta biljett till annan. Giltigt sjukintyg gäller för återbetalning.

Det går enbart att köpa entrébiljetter till publikplats. Dessa gäller ej för tillträde till stallbacken.

Restaurang- och läktarbiljetter säljs enbart online. Det gäller även den rabatterade helgbiljetten. Entré till enskilda dagar kan köpas direkt i entrékassan men debiteras då med 50 kr extra i serviceavgift.

I samband med att du köper din biljett online så behöver du även ge samtycke till Solvallas personuppgiftspolicy.


Arenakarta

Klicka på kartan för större bild


Barn och ungdomar

Barn och ungdomar under 18 år har fri entré i målsmans sällskap. Detta gäller enbart för entré, ej för restaurang- eller läktarbiljetter.


Årskort eller fribiljetter

Om du är berättigad till Svensk Travsports årskort 2024 så har du fri entré under hela Elitloppshelgen. Entrén gäller enbart för kortinnehavaren på publikplats, du har alltså inte möjlighet att bjuda med en gäst på ditt årskort under lördagen och söndagen. Under fredagen har kortet samma villkor som vanliga travdagar.

Årskort, fribiljetter eller andra entréerbjudanden kan inte kombineras med restaurang- eller läktarbiljetter. Restaurang- och läktarbiljetter säljs alltid separat.


Restaurangbiljetter

Ange eventuella allergier/kostavvikelser vid din bokning.

Entré till arenan ingår i alla restaurangbiljetter.

Restaurangbiljetter gäller enbart för den lokal som anges på biljetten. Du kan till exempel inte äta i en restaurang och sedan gå över till en annan.

Har du frågor eller önskemål angående din restaurangbokning så kontakta 

eller 08-635 91 00


Betalning på arenAn

Solvalla är en kontantfri arena. Det gäller i såväl serveringsställen som entré, servicecenter och andra inköpsställen. Spel på hästar sker digitalt på din telefon, surfplatta eller dator.


Arenaområdet filmas och fotas

När ni besöker Solvalla (Stockholms Travsällskap) samtycker ni till att fotograferas och filmas. Materialet kan komma att användas i TV samt i Solvallas marknadsföring och digitala kanaler.