Biljettinformation


ELITLOPPET 2025 23-25 MAJ

Vi hoppas att även nästa år få se dig på Elitloppet sista helgen i maj. Vi har därför öppnat försäljningen av helgbiljetter till Early Bird-pris. Erbjudandet gäller fram till 2024-07-03.


När du köpt biljetten

Ladda ned din biljett och ha den lättillgänglig när du kommer till Arenan. Entré kan endast ske mot uppvisande av giltig biljett.

Observera att vi inte återköper biljetter men det är tillåtet att överlåta biljett till annan. Giltigt sjukintyg gäller för återbetalning.

Det går enbart att köpa entrébiljetter till publikplats. Dessa gäller ej för tillträde till stallbacken.

Restaurang- och läktarbiljetter säljs enbart online. Det gäller även den rabatterade helgbiljetten. Entré till enskilda dagar kan köpas direkt i entrékassan men debiteras då med 50 kr extra i serviceavgift.

I samband med att du köper din biljett online så behöver du även ge samtycke till Solvallas personuppgiftspolicy.Arenakarta

Klicka på kartan för större bild


Barn och ungdomar

Barn och ungdomar under 18 år har fri entré i målsmans sällskap. Detta gäller enbart för entré, ej för restaurang- eller läktarbiljetter.


Restaurangbiljetter

Utvalda restaurangpaket för Elitloppet 2025 släpps preliminärt måndag den 2 december 2024.

Har du frågor eller önskemål angående din restaurangbokning så kontakta  eller 08-635 91 00


Betalning på arenAn

Solvalla är en kontantfri arena. Det gäller i såväl serveringsställen som entré, servicecenter och andra inköpsställen. Spel på hästar sker digitalt på din telefon, surfplatta eller dator.


Arenaområdet filmas och fotas

När ni besöker Solvalla (Stockholms Travsällskap) samtycker ni till att fotograferas och filmas. Materialet kan komma att användas i TV samt i Solvallas marknadsföring och digitala kanaler.