Inför ditt besök


DET HÄR MÅSTE DU VETA

Biljetter till Elitloppet 2025 släpps preliminärt den 2 december.
Prenumerera på Solvallas nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

Visitering kommer att ske vid varje entré. Det är nolltolerans att ta in medhavd alkohol, men vi rekommenderar våra besökare att ta med egen tom vattenflaska som kan fyllas på vid våra vattenstationer under dagen. Vi kommer att be om att få öppna termosar och flaskor. Egen mat och picknick får i år inte medhavas. För allas trevnad vänligen var beredd att bli visiterad vid entrén – då kommer inpasseringen att gå smidigare för alla och vi slipper långa köer.

I övrigt är det inte tillåtet med pyroteknik av något slag, inga engångsgrillar, gasoltuber eller dylikt. Ingen försäljning, utan tillstånd, får ske på området.

Parkeringsvakter kommer att övervaka trafiken vid Solvallas entréer och bötfälla de som bryter mot gällande parkeringsbestämmelser enligt anvisningsskyltar. Bord och stolar på publikplats måste placeras innanför de vita strecken. Blockera inte utryckningsvägar etc. med bord, stolar, filtar m m och vid ev. påpekande från vår personal flytta dessa saker åt sidan.

Om Du har flaggor, vimplar och plakat med Dig, håll dessa på publikplats så att de inte stör eller skrämmer hästarna.

Införsel av alkoholhaltiga drycker är förbjudet, både till publikplats och till stallområde. Visitering sker vid samtliga entréer.

Det är förbjudet för obehöriga att beträda travbanan. Överträdelse beivras.

Solvalla är en kontantfri arena. Köp på arenan görs med kort. Spel på hästar sker digitalt på din telefon, surfplatta eller dator. Mer information om hur du spelar finns nedan.

Sedan en tid tillbaka är det endast digitalt spel som gäller när du besöker Solvalla. Du behöver därför ha med dig en smartphone, surplatta eller dator för att kunna lägga dina spel under Elitloppshelgen.

För er som inte har spelat på trav förut finns det hjälp att få. Personal kommer att finnas på plats för att hjälpa er med hur man spelar på hästar. Vill ni redan nu lära er mer kan ni besöka spelarguiden.com.

När du spelar i ATGs app i mobilen är det viktigt att du slår på platstjänster och delar din plats. På så vis får du en smidigare spelupplevelse med färre knapptryck och nedräkning till nästa lopp. Dessutom stöttar du Solvalla när du spelar. Ladda ner ATG’s app genom att klicka här. Hjälp med laddning kommer att finnas på plats men ta gärna med dig en powerbank om du har en sådan.

För att spela måste du sätta en insättningsgräns. Spela aldrig för mer än vad din plånbok tillåter. En höjning av din insättningsgräns tar 72h medan en sänkning sker omedelbart.

Se en video om hur du gör genom att klicka här.

Är du inte bosatt i Sverige så kontakta ditt nationella spelbolag och undersök möjligheten att spela till Solvalla. Detta gör du via följande länk: swedishhorseracing.com.

När ni besöker Solvalla (Stockholms Travsällskap) samtycker ni till att fotograferas och filmas. Materialet kan komma att användas i TV samt i Solvallas marknadsföring och digitala kanaler.


DET HÄR ÄR BRA ATT VETA

Observera att på grund av byggnationer runt Solvalla så är parkeringsmöjligheterna kraftigt begränsade!
Därför rekommenderar vi att du tar dig till Solvalla med buss, tunnelbana, pendeltåg eller tvärbanan.
Vi hänvisar till SL:s reseplanerare för exakt färdväg.

Adress till huvudentrén: Solvalla Travbana, Travbanevägen, 168 64 Bromma

Solvalla Arena strävar efter att kunna erbjuda tillgänglighet för alla gäster.

Under Elitloppshelgen har vi fler speciellt anpassade platser för rullstolsburna. Vänligen se arenakartan.

Här kan du läsa mer om tillgängligheten på Solvalla.


DET HÄR ÄR NYTTIGT ATT KÄNNA TILL

Elitloppsterrassen – vid upploppets början serveras bland annat flatbread och pizetta på en stor terrass med tak.
Festivalområdet – vid Spångaentrén spelar DJ mellan loppen och ett brett utbud av mat och dryck erbjuds.
Bakgården – vid ingången till stallbacken finns en street-inpirerad utomhuslounge med street food och dryck.
Bubbel & Rosé – vid upploppsrakan serveras tapas, bubbel, rosé och annan spännande dryck!
Upploppet – längs upploppet finns en öppen serveringsyta på nästan 4.000 kvadratmeter. Här finns serveringarna Legends Bar, Strögets Veranda och Totobaren med brett utbud av mat och dryck.
Picknickterassen – precis vid bankanten vid upploppets början finns en uppbyggd platå för gäster med egen picknick.
Pershing – vid upploppets början serveras bland annat grillat på en stor uteveranda mot banan.

Detta avser 2024 års mat- & dryckutbud. Utbudet av mat & dryck under 2025 års Elitlopp kommer att uppdateras vid närmare datum.

Gäster/besökare som har tappat bort något på Solvallas arena hänvisar vi till  (gärna mail med beskrivning om sak, datum när och var den kan tänkas ha tappats). Telefon: 08-635 90 00.

Hundar är välkomna till Solvalla, men de skall vara kopplade och vistas utomhus.

Under Elitloppshelgen har vi förstärkt vårt Wi-Fi men belastningen kommer var hög och därav kommer vi att minimera möjligheten att använda vissa streamingtjänster.
Wi-fi heter Banguest och lösenordet är Zoogin12.