fbpx

info@elitloppet.se
08-635 90 00

26-28 maj 2023

Nedräkning till elitloppet 23

TITELFÖRSVARAREN ETONNANT KLAR FÖR ELITLOPPET 2023

Han vann Elitloppet ifjol - nu blir det ett nytt besök på Solvalla.
Etonnant är häst nummer tre att bli klar till sista söndagen i maj.
– Jag är väldigt glad och spänd på att komma tillbaka och försöka försvara titeln i Elitloppet med Etonnant. Jag hoppas vi ska bjuda publiken på ett fantastiskt lopp, säger Etonnants tränare Richard Westerink.

VINN RESTAURANGBILJETTER I VALLA KROG TILL ELITLOPPSHELGEN 2023

Nu kan du tävla om exklusiva restaurangbiljetter till Elitloppshelgen på Solvalla. Upplev årets publikfest med allt från fantastisk mat och dryck till världens bästa travsport. Det är lätt att tävla – endast en fråga att svara på. Restaurangbiljetterna gäller för två personer den 27-28 maj på Solvalla. Totalt värde 8.180 SEK

RESTAURANGBILJETTER TILL ELITLOPPET SLÄPPS PÅ MÅNDAG

Den 25:e februari presenteras årets första Elitloppshäst.
Två dagar senare släpps restaurangbiljetterna till årets publikfest på Solvalla.
– Ställ alarmet på 09.00 måndag 27 februari, säger Solvallas VD Jörgen Forsberg.

HORSY DREAM KOMMER TILL ELITLOPPET 2023

Färsk storloppsvinnare och nu står det klart att vi får se den franska stjärnan i Elitloppet för första gången.
Horsy Dream är häst nummer två att bli inbjuden till sista söndagen i maj.
– Elitloppet är ett lopp man drömmer om och jag älskar att tävla framför en stor publik. Svårigheten med försök och final samma dag gör det hela extra kittlande och jag ser fram emot att komma med min häst till Solvalla, säger Pierre Belloche.

RESTAURANGPAKET OCH BILJETTER SLÄPPS PÅ MÅNDAG KL. 09.00

Julen kommer tidigt för alla Elitloppsfantaster.
Lucköppning sker på måndag, 5 december, då det släpps biljetter och ett begränsat antal rabatterade restaurangpaket till Elitloppet 2023!

RAMUDDEN NY SPONSOR UNDER ELITLOPPSHELGEN

Ramudden stärker sitt engagemang inom travsporten ytterligare och blir ny sponsor under Elitloppshelgen.

– Vi har märkt såväl respons som utväxling i de satsningar vi har gjort inom travsporten tidigare och det här känns verkligen spännande, säger Hans-Olov Blom, Koncernchef Ramudden Global.

ELITLOPPSSEGER TROTS GALOPP

Det krävdes en overklig prestation för att ta hem världens största travlopp 2022.
Etonnant gjorde som sin far, men ändå inte när han spurtade hem Elitloppet på Solvalla. Trots galopp och en omöjlig resa kunde körande Anthony Barrier göra segergest i god tid före mållinjen.

VÄRLDSREKORDHÅLLAREN SAN MOTEUR KLAR FÖR ELITLOPPET 2023

Han har tjusat Solvallapubliken med världsrekord nu blir det debut i Elitloppet. San Moteur är den första hästen att ta emot en rosa biljett till årets upplaga.
– Vi är jätteglada för inbjudan där målsättningen sedan länge har varit Elitloppet 2023 och att hästen ska vara på topp då. San Moteur känns jättefin i träningen och nu laddar vi för sista söndagen i maj och hoppas att många travfans också kommer, säger Björn Goop.

ODD HERAKLES TOG TREDJE RAKA SEGERN I ELITKAMPEN

Norske Odd Herakles hade vunnit Elitkampen två år i rad inför ett, på grund av pandemin, publiktomt Solvalla.
Förutsättningarna var allt annat perfekta när Elitkampen för första gången lockade med en miljon till vinnaren. Men resultatet var detsamma. Odd Herakles spetsade hem Elitkampen – från bakspår!

Image

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp.
På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.