info@elitloppet.se
08-635 90 00

28 -30 maj 2021

Nedräkning till elitloppet 21

HARPER HANOVERS BLIR MILJONLOPP

Solvallas Elitloppshelg får ännu ett miljonlopp 2021. Förstapriset i stayerklassikern Harper Hanovers Lopp blir för första gången sjusiffrigt.

FINLANDIA-AJO VINNAREN TILL ELITLOPPET

För femte året kommer vinnaren i Finlandia-Ajo vara direktkvalificerad för Elitloppet.

MILLIONDOLLARRHYME KLAR FÖR ELITLOPPET 2020

En av loppets jokrar ifjol - i år kommer han ha desto fler anhängare och tillhöra en av de mer betrodda. Milliondollarrhyme är inbjuden till söndagen den 31 maj och Elitloppet 2020.
– Efter hans femteplats ifjol utvecklades han till en av Sveriges bästa hästar och det är ingen tvekan om att det är en Elitloppshäst, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

COKSTILE NY VINNARE I ELITLOPPET 2020

Svensk Travsports beslut att ogiltigförklara samtliga Propulsions starter i Sverige innebär även att Elitloppshistorien skrivs om.

DISCO VOLANTE KLAR FÖR ELITLOPPET 2020

Årets säsong har redan inbringat över en miljon kronor i prispengar - nu blir det ett andra försök i Elitloppet. Disco Volante är klar för sista söndagen i maj.
– Han har i vinter och vår vunnit fem lopp i Gulddivisionen och varit bäst i Sverige, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

DAGS FÖR ELITLOPPET 2020 - HÅLLTIDER OCH PROGRAM

Årets elitloppshelg är äntligen här och vi har en späckad helg framför oss med travhästar av toppklass! Däremot är omständigheterna speciella och vi kan tyvärr inte hälsa världens bästa publik välkommen till arenan – men hoppas att den digitala lösningen blir minnesvärd och att Ni alla känner suget inför nästa års elitlopp, som då givetvis ska avnjutas på plats!

BILLIE DE MONTFORT KLAR FÖR ELITLOPPET 2020

Det blir en sverigebekant fransyska som tar den sista platsen i Elitloppet 2020 – på Solvalla fick vi se henne för första gången redan 2015. Billie de Montfort är häst nummer sexton till sista söndagen i maj.
– Hon gör aldrig ett dåligt lopp och som nioåring så är hon loppets stålmormor, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

HÄR ÄR HÄSTARNA I ELITLOPPET 2020

Förhandsfavoriterna hade ingen tur vid söndagens spårlottning av Elitloppet 2020. Propulsion och Earl Simon kommer nämligen båda två att starta från spår åtta i sina försök.

PROPULSION KLAR FÖR ELITLOPPET 2020

Det blir ett nytt försök i Elitloppet - närmare bestämt det femte i ordningen. Propulsion kommer återigen till Solvalla.
– Det känns fantastiskt att en av svensk travsports största profiler är klar för loppet, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

Image

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.