Ramudden stärker sitt engagemang inom travsporten ytterligare och blir ny sponsor under Elitloppshelgen.

– Vi har märkt såväl respons som utväxling i de satsningar vi har gjort inom travsporten tidigare och det här känns verkligen spännande, säger Hans-Olov Blom, Koncernchef Ramudden Global.

Ramudden syns sedan tidigare på Elitloppsvinnaren 2021, Daniel Redén, och har bland annat profilerat sig genom en spännande satsning där travintresserade ungdomar får chansen att bo och studera på Redéns gård Furuby under en veckas tid.

– Jag har själv varit travintresserad sedan barnsben och har suttit i en Volvo 142 som drog hästkärran till Romme där det blev galopp…men jag märkte också att våra kunder och medarbetare har ett stort travintresse. De stora loppen inom travet är riksnyheter och Elitloppet är så klart det största loppet av alla, säger Hans-Olov Blom.

Ramudden skapar helhetslösningar för arbetsplatssäkerhet när det kommer till i princip all infrastruktur.

– Många av våra kunder är väldigt travintresserade. Bland annat har vi haft event i Gävle, Sundsvall, Kalmar, Åby och på Solvalla så klart. Travsporten är en nationalsport publikmässigt och det blir ett väldigt bra och naturligt sätt för oss att umgås med såväl medarbetare som kunder.

Och Hans-Olov längtar till sista helgen i maj och Elitloppet.

– Får man hoppas på bra väder och 50.000 i publiksiffra under de här tre dagarna?

Med Ramuddens sponsring av Daniel Redén så anar man att Elitloppsvinnaren hittas där?

– Oj, jag har inte kommit så långt i mina funderingar. Men jag var väldigt glad när San Moteur blev första hästen att bjudas in. Jag känner några i gänget kring San Moteur, så det var jättekul, avslutar Hans-Olov Blom.

Bild: Hans-Olov Blom, Koncernchef Ramudden Global.


Andra nyheter