Coverbandet Magnificent blir den nya underhållningen på Solvalla After Trot under Elitloppsfredagen. Spelningen startar direkt efter att sista loppet gått i mål på eftermiddagstävlingarna.

Fredag 24 maj runt 16.00 drar showen igång; Solvalla presenterar After Trot på evenemangsområdet vid stallbacken med livemusik samt mat och dryck på en stor uteservering.

Det tidigare inbokade bandet, Rille Live Act har lämnat återbud på grund av sjukdom och ersätts av ett annat populärt coverband – Magnificent.

– Det ska bli otroligt kul att få komma till Elitloppet och underhålla. Det är verkligen ett speciellt evenemang och vi är taggade till tusen, hälsar Magnificent som består av fem glädjefyllda medlemmar och frontas av Anna Veé och Rob Wilcox.

Bandet startades 2014 och består av professionella frilansmusiker som när de inte spelar ihop som Magnificent kompar Sveriges artistelit.

Magnificent kommer även spela på lördagsförmiddagen då Solvalla har Before Trot från klockan 10.55.

Fakta Solvalla After Trot med Magnificent

  • Plats: Evenemangsområdet vid stallbacken
  • Starttid fredag 24 maj: Cirka 16.00 efter lopp 10
  • Starttid lördag 25 maj: 10.55

Elitloppshelgen arrangeras på Solvalla i Stockholm den 24-26 maj 2019. På söndagen körs Elitloppet – ett av världens största travlopp där 16 hästar tävlar i två olika försök med åtta hästar i vardera. De fyra främsta i varje försök möts i en final och segraren erhåller tre miljoner kronor.

Pressmeddelande från Solvalla 22 maj 2019. 
Foto: Magnificent


Andra nyheter