Propulsion är redo för comeback. Daniel Redén meddelar på twitter att nästa start troligen blir i Guldbjörken på Umåker.
– Propulsion är lite lätt på ”hugget” för dagen, skriver han.

 
Daniel Redéns stjärna har inte startat sedan femteplatsen i Prix d’Amerique. I sin matchning mot Elitloppet kan det nu bli start i V75 i Umeå den 13 april. Det är i Guldbjörken, ett lopp som Propulsion vann för två år sedan. Loppet startas över medeldistans och har 200 000 kronor i förstapris.
– Propulsion är lite lätt på ”hugget” för dagen. Idag fick han träna i rygg på Zephyr Kronos, som för övrigt känns riktigt fin nu. Propulsions nästa start blir troligen på Umåker, skriver Daniel Redén på twitter.
Propulsion har vunnit 32 lopp på 66 starter och sprungit in drygt 23,2 miljoner kronor.

 


Andra nyheter