fbpx

info@elitloppet.se
08-635 90 00

26-28 maj 2023

Nedräkning till elitloppet 23

Lyssna: Inför Elitloppet 19 – Elitloppspodden

Vem skrämde bort en av Frankrikes bästa hästar från Harper Hanovers lopp? Varför är Treåringseliten så mycket bättre i år? Vem springer fortare än 1.09,5 i Fyraåringseliten? Det är några frågor som får svar i Solvallas nya podcast Inför Elitloppet 19 – Elitloppspodden.

Med bara några dagar kvar till Elitloppshelgen 24-26 maj släpper Solvalla en podcast.

- Vi ser fram emot en lång, intensiv och rolig helg. Inför Elitloppet 19 – Elitloppspodden är en guide där vi blandar praktisk information, nyheter och spekulationer med en nypa underhållning, säger Solvallas marknadschef Markus Myron som också medverkar i podcasten.

Övriga medverkande är Jörgen Forsberg, vd på Solvalla, samt travbanans sportchef Anders Malmrot.

Elitloppet 19 - Elitloppspodden kan höras på Apple iTunesSpotify samt i webb-spelaren nedan. Ladda om sidan om uppspelningen inte fungerar. Det tar några sekunder innan ljudet startar.

 

Image

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp.
På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.