fbpx

info@elitloppet.se
08-635 90 00

26-28 maj 2023

Nedräkning till elitloppet 23

VINN RESTAURANGBILJETTER I VALLA KROG TILL ELITLOPPET 27-28 MAJ 2023

Upplev Elitloppshelgen tillsammans med en vän i Valla Krog ovanför legendariska E-läktaren med perfekt utsikt över upploppet. Värde: 8.180 SEK.

Det här ingår:

  • Entré och restaurangbiljett till Valla Krog
  • Tvårättersmeny
  • Välkomstdrink
  • Travprogram

Hur gör jag?
Svara på frågan nedan senast onsdag den 29 mars och fyll i dina uppgifter för att delta i tävlingen. Vinnaren erhåller två restaurangbiljetter i Valla Krog för både lördag och söndag under Elitloppet 27-28 maj. Endast ett tävlingsbidrag per person. Dubbletter diskvalificeras.

Vem vinner?
För att vinna måste du svara rätt på kunskapsfrågan nedan. Om fler än en deltagare svarar rätt så avgörs tävlingen via lottning. Vinnaren meddelas personligen och tillkännages i Solvalla Podcast som publiceras torsdag 30 mars kl 15.00. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Tävlingen är avslutad! 
Vinnaren tillkännages i Solvalla Podcast

Image

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp.
På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.