fbpx

info@elitloppet.se
08-635 90 00

26-28 maj 2023

Nedräkning till elitloppet 23

Readly Express avtackad – i förtid

Finalen av årets Elitlopp skulle bli Readly Express sista start, det var klart sedan långt tidigare.
Tyvärr kom hans sorti lite tidigare, då han ströks ur loppet efter defileringen.

Solvallas besökare fick dock chansen att avtacka sin idol, då körande Björn Goop lät Readly Express passera publiken en sista gång innan sitt farväl till tävlingsbanan. Och som dom gjorde det! Ovationerna och känslosvallet formligen öste över hästen, och under några minuter var den stora publiken i total unison – Tack Readly Express för alla underbara stunder på banan och lycka till i avelskarriären.

Readly Express drar sig tillbaka från tävlingsbanan efter 27 segrar på 37 starter och en sammanlagd vinstsumma på 23 211 565 kronor.

Pressmeddelande från Solvalla 26 maj 2019. 
Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Image

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp.
På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.