fbpx

info@elitloppet.se
08-635 90 00

26-28 maj 2023

Nedräkning till elitloppet 23

Propulsion mot comeback i Umeå

Propulsion är redo för comeback. Daniel Redén meddelar på twitter att nästa start troligen blir i Guldbjörken på Umåker.
- Propulsion är lite lätt på ”hugget” för dagen, skriver han.

 
Daniel Redéns stjärna har inte startat sedan femteplatsen i Prix d’Amerique. I sin matchning mot Elitloppet kan det nu bli start i V75 i Umeå den 13 april. Det är i Guldbjörken, ett lopp som Propulsion vann för två år sedan. Loppet startas över medeldistans och har 200 000 kronor i förstapris.
– Propulsion är lite lätt på ”hugget” för dagen. Idag fick han träna i rygg på Zephyr Kronos, som för övrigt känns riktigt fin nu. Propulsions nästa start blir troligen på Umåker, skriver Daniel Redén på twitter.
Propulsion har vunnit 32 lopp på 66 starter och sprungit in drygt 23,2 miljoner kronor.

 

Image

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp.
På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.