fbpx

info@elitloppet.se
08-635 90 00

27-29 maj 2022

Nedräkning till elitloppet 22

Nu släpps biljetterna till Elitloppet 2019

Idag klockan 09.00 släpps biljetterna till Elitloppshelgen som arrangeras den 24-26 maj 2019. Utöver entrébiljetter finns utvalda restaurangpaket och den populära Elitklappen.

Elitloppet är ett av världens största travlopp och ett av Sveriges största sportevent. Cirka 50 000 besök räknades in i årets upplaga varav 10 000 var sittande restauranggäster.

Nu släpps biljetterna och även ett antal utvalda restaurangpaket till Elitloppshelgen 2019. Dessa finns tillgängliga hela december eller så långt lagret räcker. Det stora restaurangsläppet med samtliga restaurangplatser sker den 4 mars 2019. Försäljningen sker endast online via elitloppet.se.

- Elitloppsbiljetter är en uppskattad julklapp för den travintresserade, säger Solvallas kommunikationschef Markus Myron.

- Även om det stora restaurangsläppet sker den 4 mars tycker vi att det är roligt att kunna erbjuda ett antal restaurangplatser redan nu inför jul.

Här är restaurangpaketen som finns tillgängligt under december. De gäller för både lördag och söndag 25-26 maj och i alla paket ingår entré och travprogram.

Helgpaket Festvåningen
Högst upp i Kongressbyggnaden. Vy över hela banan.
Elitloppsbuffé inkl. välkomstdrink.

Helgpaket BBQ-tält
Plats i evenemangstält nära banan i målkurvan.
BBQ-buffé inkl. kaffe.

Helgpaket Valla Krog
Etagerestaurang på upploppet. Vy över hela banan.
Trerätters meny inkl. välkomstdrink.

Helgpaket Målcaféet och läktare
Läktarplats inomhus vid mållinjen med vy över banan samt restaurangplats utan utsikt mot banan.
Tvårätters meny inkl. välkomstdrink.

Utöver restaurangpaketen finns dels entrébiljetter till enstaka dagar men även den kraftigt rabatterade helgbiljetten. Dessutom erbjuds Elitklappen som består av en helgbiljett och en tränings T-shirt i funktionsmaterial.

Här finns alla paket och priser.


Pressmeddelande från Solvalla 3 december 2018. 

Image

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.