fbpx

info@elitloppet.se
08-635 90 00

26-28 maj 2023

Nedräkning till elitloppet 23

Bli först med Elitloppsbiljetterna!

På måndag den 3 december släpps Elitloppsbiljetterna. Dessutom går det att boka ett begränsat antal matplatser på banan.

Mycket om Elitloppet handlar om att vara först. Först i inspringet, först till E-läktaren, först i mål.
Men det viktigaste är förstås att vara på plats och för många räcker det inte med att vara på plats - man ska vara på sin plats!
För att leda den teorin i bevis kommer här två kontrollfrågor.
Var stod/satt du på Elitloppet 2018?
Vem vann Treåringseliten?
Case closed.

Du kan, från och med 3 december, köpa biljetter till de enskilda dagarna, men det förmånligaste är förstås att köpa en ordentligt rabatterad helgbiljett. Du kan också boka de utvalda restaurangplatserna på samma gång.
Du hittar biljetterna här.

 

OBS! Absolut inget ont om Global Withdrawl som vann loppet i fråga och som dessutom pryder artikeln. Men kom alla ihåg det?

Foto: Maria Holmén

Image

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp.
På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.