fbpx

info@elitloppet.se
08-635 90 00

26-28 maj 2023

Nedräkning till elitloppet 23

100 DAGAR KVAR TILL ELITLOPPET

Nedräkningen inför Elitloppet 2022 börjar idag på allvar. Det är 100 dagar kvar till finalen av Elitloppet, som 2022 blir världens vinstrikaste sulkylöpning.

 

Ifjol dröjde det ända till 7 april innan Solvallas sportchef, tillika Elitloppsgeneral, Anders Malmrot delade ut den första av de så eftertraktade rosa biljetterna som ger en plats i Elitloppet. I år lockas det med fem miljoner kronor till vinnaren – när kommer första inbjudan?

– 26 februari! Upplägget för året blir lite annorlunda jämfört med tidigare år, men arbetet med inbjudningar för att skapa ett så attraktivt startfält som möjligt i Elitloppet påbörjade jag redan dagen efter fjolårets Elitloppsfinal, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

I år blir det lite extra festligt eftersom Elitloppet fyller 70 år – 1952 tog Permit hem den första upplagan.

Nästa datum att hålla ögonen på är den 28 februari kl. 09.00 då samtliga restaurang och läktarplatser släpps på elitloppet.se.

 

Image

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp.
På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.