fbpx

info@elitloppet.se
08-635 90 00

26-28 maj 2023

Nedräkning till elitloppet 23

Image

FÖR PUBLIK UTOMHUS

Elitloppet har världens bästa publik och det finns många ställen att handla mat och dryck för dig som inte vill sitta på en restaurang utan vill vara med på folkfesten utomhus. I år satsar dessutom Solvalla tillsammans med Spendrups på fyra nya områden.

Bubbel & Rosé. Här kommer man kunna avnjuta ett glas bubbel och rosé i en fin miljö på bästa placering bredvid den berömda E-läktaren. Här serveras goda smörrebröd men det kommer också att finnas goda viner och ett bredare utbud än vid de traditionella pubområdena.

World of Food & Beer är området där du hittar ett spännande utbud av öl, inspirerat av olika delar av världen. Matutbudet är helt nytt med inspiration från Asien och framtaget för att passa ihop och testa med de olika ölsorterna. Här har du utsikt över hela travbanan och kan följa tävlingarna och betrakta den fantastiska folkfesten.

Festivalområdet, här hittar du den riktiga elitloppsfesten! Här är fokus på glädje, stämning och god mat o dryck. Området är större och bättre än någonsin! 

Totobaren, i det anrika A-huset med läktare i höjd med målgången har vi byggt kanske Sveriges längsta bar i de gamla totoluckorna. Här finns mat och dryck som du ska kunna njuta av utan långa köer.

Pershing, beläget på publikplats i början på upploppet. Här har du god sikt över travbanan. Menyn erbjuder grillat och hamburgare. Fri sittning gäller både inom och utomhus. 

Ströget är Solvallas stora samlingsplats och sportbar beläget på markplan i Kongresshuset. Ströget har öppet alla elitloppshelgens dagar och erbjuder café, bar, grill och härlig stämning! Här är det dessutom fri sittning både inomhus och utomhus på verandan.

Det kommer också erbjudas ett trevligt utbud av alkoholfria drycker på samtliga serveringsområden.

Karta Elitloppet22 Neutral

Image

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp.
På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.