info@elitloppet.se
08-635 90 00

24-26 maj

Nedräkning till elitloppet 19

Aubrion du Gers klar för Elitloppet

Vinsten i årsdebuten innebar inte bara tolfte raka segern - nu kommer dessutom Aubrion du Gers till Solvalla och Elitloppet 2019. 
Under tisdagen så meddelade Solvallas sportchef Anders Malmrot att kretsen kring den franske valacken mottagit en rosa biljett och är inbjudna till sista söndagen i maj.
– Jean Michel Bazire har tackat ja med Aubrion du Gers och jag är otroligt glad över detta besked, säger Anders Malmrot.

Dijon inbjuden till Elitloppet

I söndagens Grand Criterium de Vitesse i Cagnes-sur-Mer slutade han tvåa bakom Readly Express - idag fick kretsen runt Dijon ta emot en rosa biljett.
- Dijon har aldrig sett bättre ut och var heroisk i söndagens lopp. Han har både den startsnabbhet och hårdhet som krävs för att kunna hävda sig i Elitloppet, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

Readly Express till Elitloppet 2019

Han har redan vunnit Grand Prix d’Amerique, Svenskt Travkriterium, Svenskt Travderby, Grand Prix de l'UET, Prix de France, Jubileumspokalen, Prix Tenor de Baune, Europeiskt Mästerskap för femåringar och dubbla Svenska Mästerskap. Nästa mål för Readly Express är att vinna Elitloppet på Solvalla.

Propulsion till Elitloppet 2019

Den efterlängtade duellen blir av. Readly Express och Propulsion tränas båda två på Solvalla, men har aldrig tidigare mötts på hemmabanan. I år så blir den drömmen verklighet. Under lördagen så meddelade Solvallas sportchef Anders Malmrot att Propulsion är den andra hästen att bli inbjuden till Elitloppet 2019.
- Det känns helt fantastiskt att få till den här duellen i Elitloppet, säger Anders Malmrot.

Image

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.