info@elitloppet.se
08-635 90 00

29 -31 maj 2020

Nedräkning till elitloppet 20

Milligan’s School

Han var ett av de stora utropstecknen under fjolåret - nu kommer han till Elitloppet 2019. Milligan’s School är den sextonde och sista hästen att bli klar för det stora loppet den sista söndagen i maj.
- Milligan’s School är en häst med hög kapacitet och Stefan Melander vet hur man prickar toppformen till stora lopp, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

Day Or Night In

Han toppspurtade i finalen av Olympiatravet och slutade trea i Algot Scotts Minne efter ett tungt lopp. Insatser som innebär att Day Or Night In blir den femtonde hästen att bli klar för Elitloppet 2019.
- Det är en startsnabb häst som klarat av att gå från unghäststjärna till den äldre eliten, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

Milliondollarrhyme

Andraplatsen i Meadow Roads lopp imponerade på många - så även på Solvallas sportchef Anders Malmrot. Därmed så är Milliondollarrhyme den trettonde hästen att bli inbjuden till Elitloppet 2019, sista söndagen i maj. - Det ska bli mycket spännande att se vad han kan göra med rätt resa, säger Anders Malmrot.

Sorbet

Solvallatränaren Daniel Redén blir den första tränaren med fyra hästar i Elitloppets startfält. Detta efter att hans åttaårige hingst Sorbet blivit direktkvalificerad genom att igår vinna H.K.H. Prins Daniels lopp på Gävletravet.
- En ofattbart stor prestation, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

Disco Volante

Det pratades om honom som en tänkbar joker förra året - till Elitloppet 2019 så kommer han. Disco Volante är den tolfte hästen att bli inbjuden till sista söndagen i maj. 
​- Han har gjort resan genom V75 fram till Elitloppet och utvecklats mycket i år, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

Image

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.