fbpx

info@elitloppet.se
08-635 90 00

24-26 maj 2024

Nedräkning till elitloppet 24

Image

GRISLE ODIN G.L.

Grisle Odin G.L. kommer från färsk seger i Norge och hans inbjudan innebär att stall Öystein Tjomsland nu också har två bidrag med i årets upplaga. Han segrade i både Norskt Travkriterium och Biri Oppdretningslöp som treåring och karriärens största vinst är från fyraåringssäsongen då han vann Norskt Travderby 2020. Ifjol vann han Jäntungens lopp på Solvalla och nu får vi se Grisle Odin G.L. vara med i Elitkampen för allra första gången.

I Elitkampen startar tio nordiska kallblod varav sex stycken bjuds in av Solvalla. Elitkampen avgörs under söndagen på Elitloppshelgen 26-28 maj 2023 på Solvalla och vinnaren erhåller en miljon kronor.

GRISLE ODIN G.L.

Ålder: 7 år
Kön: Hingst
Far: Moe Odin
Mor: Tangen Mari
Starter/Resultat: 50 (28-9-5)
Intjänat: 5 136 117 NOK
Rekord: 1.20,4 autostart (1640m)
Ägare: Bergsåker Open Trotters KB
Tränare: Öystein Tjomsland
Skötare: Guro Mangseth
Uppfödare: Gustav Larsen
Nationalitet: Norsk

Image

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp.
På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.