HITTA HIT

I det här avsnittet har vi samlat information om hur du tar dig till publikplats. Skall du till stallområdet, där även vårt kontor finns beläget, så är det allra enklaste att ta blå tunnelbanelinje till Rissne och sedan en 15 minuter lång promenad. Det finns i dagsläget ingen tunnelbane- eller pendeltågsstation som stannar vid Solvalla (publikplats), men både buss 112 och 113 stannar vid busshållplats "Solvalla".

HITTA TILL SOLVALLA MED KOLLEKTIVTRAFIKEN

Ta pendeltåg eller t-bana till Sundbyberg. Därefter tar du SL:s ordinarie avgång Buss 113 till station Solvalla (går ca var 15:e minut). 

Buss nr 113 går från Blackebergs gård via Islandstorget (T-bana), passerar Solvalla och fortsätter därefter till Sundbyberg.
Här hittar du SL:s tidtabell för busslinje 113.

Buss nr 112 har sin sträckning från Alvik via Solvalla och fortsätter till Spånga Station (slutstation). Buss 112 stannar vid busshållplats Ankarstocksvägen som är den busshållplats som ligger närmast till när man ska till stallbackens entré, Travskolan och Spångaentrén.
Här hittar du SL:s tidtabell för busslinje 112.

Det går även bra att ta tunnelbanan till Rissne (blå linje mot Hjulsta) och därefter en kort promenad på ca 10 min. Ska du till Travskolan eller stallbackens entré är detta alternativ det smidigaste.

DIREKTBUSS FRÅN CITYTERMINALEN & SUNDBYBERGS CENTRUM TILL SOLVALLA ELITLOPPSHELGEN

Avgångstider:
Cityterminalen 9.00-14.00 lördag och 7.30-14.00 söndag.
Sundbyberg 9.00-14.00 lördag och 8.00-14.00 söndag.

(Skytteltrafik ca var 15:e minut från båda hållplatserna.)
ATG bjuder på bussresan!

Gällande hemresan från Solvalla uppmanar vi alla som åker kollektivt att åka med de kollektiva bussarna tillsammans med SL som hanterar T-bana, Pendeltåg, lokala bussar och tvärbanan.
Solvalla har beslutat att inte erbjuda busstransport med egna bussar från Solvalla då vi inte kan garantera säkerheten. När 30 000 människor samtidigt skall ta sig från arenan på vårt begränsade område kan vi inte på ett säkert sätt hantera busstrafik från Solvalla. Vi hänvisar våra besökare att i första hand ta sig till Rissne Tunnelbana som är promenad på ca 15 min eller till Sundbyberg som är en promenad på ca 25 min, där det både finns tunnelbana, tvärbana och pendeltåg. Alternativt ta en taxi från taxizonen precis utanför huvudentrén.

HITTA TILL SOLVALLA MED BIL

E4 söderifrån - tag av mot Bromma/Vällingby E4 norrifrån - tag av andra avfarten till Kista/Bromma E18 - tag av i Rissnekorset mot Bromma flygplats, därefter efter ca 1 km mot Bromma/Vällingby, 4.000 p-platser.

GPS-koordinater till stallgrindarna: Lat. N 59°, 22', 10'' Lon. E 17*, 56', 0''

GPS-koordinater till stora entrén: Lat. N 59°, 21', 55'' Lon. E 17*, 56', 32''

GPS-koordinater till huvudentrén: N 59°21'57.0"N 17°56'19.2"E

FÖR DIG SOM TAR FLYGET

Bromma flygplats är beläget ett stenkast från Solvalla. Härifrån tar det ca 5 minuter med taxi och 10-15 minuter att gå.

HOTELL I STOCKHOLM

Boka logi i samband med ett besök på Elitloppet. Solvalla rekommenderar boende på några utvalda hotell nedanför.

Vill du jämföra priser på alla hotell i Stockholm kan du gå in på Trivago .

Image
Image
Image
Image