fbpx

info@elitloppet.se
08-635 90 00

24-26 maj 2024

Nedräkning till elitloppet 24

BILJETTINFORMATION
ELITLOPPET
26-28 MAJ

Vi hoppas få se dig på Elitloppet sista helgen i maj. Här är information som är bra att känna till innan du köper dina biljetter.

När du köpt biljetten

Ladda ned din biljett och ha den lättillgänglig när du kommer till Arenan. Entré kan endast ske mot uppvisande av giltig biljett.

Observera att vi inte återköper biljetter men det är tillåtet att överlåta biljett till annan. Giltigt sjukintyg gäller för återbetalning.

Det går enbart att köpa entrébiljetter till publikplats. Dessa gäller ej för tillträde till stallbacken.

Restaurang- och läktarbiljetter säljs enbart online. Det gäller även den rabatterade helgbiljetten. Entré till enskilda dagar kan köpas direkt i entrékassan men debiteras då med 50 kr extra i serviceavgift.

I samband med att du köper din biljett online så behöver du även ge samtycke till Solvallas personuppgiftspolicy.

Barn och ungdomar
Barn och ungdomar under 18 år har fri entré i målsmans sällskap. Detta gäller enbart för entré, ej för restaurang- eller läktarbiljetter.

Årskort eller fribiljetter
Om du är berättigad till Svensk Travsports årskort 2023 så har du fri entré under hela Elitloppshelgen. Entrén gäller enbart för kortinnehavaren på publikplats, du har alltså inte möjlighet att bjuda med en gäst på ditt årskort under lördagen och söndagen. Under fredagen har kortet samma villkor som vanliga travdagar.

Årskort, fribiljetter eller andra entréerbjudanden kan inte kombineras med restaurang- eller läktarbiljetter. Restaurang- och läktarbiljetter säljs alltid separat.

Restaurangbiljetter
Ange eventuella allergier/kostavvikelser vid din bokning.

Entré till arenan ingår i alla restaurangbiljetter.

Restaurangbiljetter gäller enbart för den lokal som anges på biljetten. Du kan till exempel inte äta i en restaurang och sedan gå över till en annan.

Har du frågor eller önskemål angående din restaurangbokning så kontakta restauranger@solvalla.se
eller 08-635 91 00

Betalning på arenan
Solvalla är en kontantfri arena. Det gäller i såväl serveringsställen som entré, servicecenter och andra inköpsställen. Spel på hästar sker digitalt på din telefon, surfplatta eller dator.

Arenaområdet filmas och fotas
När ni besöker Solvalla (Stockholms Travsällskap) samtycker ni till att fotograferas och filmas. Materialet kan komma att användas i TV samt i Solvallas marknadsföring och digitala kanaler.

Övriga frågor
Har du frågor så kontakta oss gärna på info@elitloppet.se

Image

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp.
På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.